(Русский) Сімейний відпочинок в Одесі в готелі на першій лінії моря - Maristella Marine Residence
Действующие акции и интересные новости отеля Maristella Marine Residence

Сімейний відпочинок в Одесі в готелі на першій лінії моря

Одеса – така яскрава, ошатна, що пахне ароматами моря і сонця – щороку приваблює сотні туристів. Сюди приїжджають відпочивати всією сім’єю, а то і відразу декількома сім’ями, які зливаються в одну велику дружну компанію. Для повноцінного сімейного відпочинку в Одесі знайдеться все необхідне: розвинена інфраструктура, велика кількість пам’яток, близькість моря. Купальний сезон відкривається на початку червня, тому що вода поблизу узбережжя прогрівається досить швидко.

Чому готель «Марістелла» хороший вибір для сімейного відпочинку?

Вам необхідний готель для всієї родини, де створені всі умови для комфортного відпочинку з маленькими дітьми? Вам важливо організувати незабутнє дозвілля для малюків, який привів би їх в захват і залишив незабутні спогади? Ви дбаєте про те, щоб відпочинок був не лише комфортним, але і безпечним?
Пропонуємо Вам забронювати номер в готелі «Марістелла». Розташований готель на першій лінії в престижному районі Одеси (10-я Станція Великого Фонтану) біля самої кромки моря. Жоден готель або готель міста не підступають так близько до морських хвилях.

Співробітники готелю – справжні професіонали, які прекрасно розуміють всі бажання маленьких гостей. Малюки не можуть довго сидіти на одному місці, вони активні, енергійні і допитливі. Спеціально для дітей створені розважальні програми, створені атракціони.

При готелі працює пляжний комплекс «Maristella Beach Club». Комплекс має кілька басейнів, в тому числі і басейн для дітей. Біля басейну вся сім’я може відпочити одночасно. Купайтеся разом з дітьми або спостерігайте за ними з шезлонга. Всім гостям пляжу безкоштовно надаються шезлонги, парасольки, матраци та інше пляжний інвентар.

Вам важливо забезпечити дітям максимальну безпеку? Персонал готелю «Марістела» подбав про рішення і цього питання. Ви можете не переживати про те, що дитина, загравшись, вибіжить за територію готелю. По всьому периметру площі курортного комплексу встановлена ​​огорожа, яку малюк не зможе подолати.

За проживання дітей до 6 років, які розміщуються на наявних спальних місцях, плата не стягується. Діти до 2 років, що зайняли додаткові ліжка, теж проживають безкоштовно. Додаткові місця, що надаються дорослим і дітям більш старшого віку, оплачуються окремо./p>

Бронювання номеру в готелі з власним пляжем займе всього лише кілька хвилин. До того ж, у клієнтів завжди є шанс заощадити пристойну суму грошей – ми періодично проводимо акції і робимо знижки.
Ми знаємо, що Ви очікуєте від нас якісного сервісу, і тому дотримуємося європейських стандартів готельного сервісу. У наших готелях кожного постояльця чекає привітний прийом, адже клієнт для нас – бажаний гість, якого ми раді зустріти в будь-який час доби.